Jul..igen

Ahapp, då har man vart å handlat julklappar också...iof inte idag men igår va jag ute, och självklart så va resten av stockholm ute samtidigt och alla springer runt som galna antiloper och fattar inte vart dom är.

Lackar så jävla mycke på sånna människor alltså, verkar som att hela IQ nivån på hela Stockholm TILLSAMMANS ligger på ungefär 25 eller något...gamla kärringar som vägrar gå längs väggen, irriterande "stolta mammor" som verkligen MÅSTE gå runt MITT i stan me sina tjocka ungar och barnvagnar, vuxna "kompisgäng" som träffas nånstans som om dom inte setts på flera år och stannar upp MITT framför en trappa eller en rulltrappa....dom kan ju ALDRIG ses i ett hörn som någon kissat i eller så...där ni hör hemma egentligen, sen får vi inte glömma alla äckliga fjortisar som springer runt med för stora fjällräven jackor, blåa självklart, som alltid måste ha cigg och som sminkar över sitt egna ansikte med b-produkter eftersom dom inte har några pengar att spendera, och avslutningsvis så har vi alla jävla affärer som absolut inte kan fatta att det inte ska vara 37 grader inne i butiken när det är 0 grader ute, FOLK  GÅR IN MED JACKOR OCH KOMMER LUKTA ILLA EFTERSOM NI HAR EN SÅN JÄVLA VARM BUTIK! kan inte personalen ta på sig en tjocktröja och sänka värmen till typ 8 grader iaf.

För att summera de sista 5 dagarna före jul så kan man enkelt säga att det känns som det bara är jag som fortfarande tänker med huvudet och inte med fisringen som resterande stockholmsbor gör.

Nästa gång jag är i stan och det är samma folkmassa så kommer jag nog inte alls visa hänsyn till någon, spelar ingen roll om en kärring ramlar och bryter höften tack vare mig, jag hade bara skrikit HÅLL DIG TILL KANTEN KÄRRING och gått vidare.

Jag har ju nu inte skrivit på ett tag vilket betyder att min irritation inte kommer ut förrens nu så jag tänkte sammanställa lite idéer jag har angående asdjuren i stockholm.

  1. En egen gata för gamla "människor" och stolta mammor med barnvagnar, båda parter går ungefär i samma takt och det finns inget mer irriterande att hamna bakom nån av dom. Jämför med att hamna bakom en trakor på en högtrafikerad motorväg, man vill ju bara döda någon.
  2. Det borde finnas garderobiär i varje butik så man kan hänga av sig jackan eftersom det ALLTID är ungefär 20 min kö oavsett vad man ska köpa.
  3. Det borde vara fritt fram att gå in i folk utan konsekvenser, nu syftar jag mest då på idioterna som verkligen måste stanna framför en rulltrappa/trappa och typ snurra runt som om dom tappat huvudet och vet inte vart dom ska. Ni borde dö långsamt och plågsamt.

Det får räcka för tillfället, ni vill väl inte BARA läsa hat ;)

Nu ska jag in i duschen å göra mig klar för megafeister ikväll (och nej jag har inte stavat fel, det ska så megafeister) med plast-fittor, penisringar och stureplan!

Här får ni en skön låt att lyssna på så länge.

Puss på er!


Skrattar så jag gråter!



Finns inte så mycket mer att tillägga förutom att jag har inte skrattat så mycket på länge

Vad leker hon liksom?

Det har börjat lite nytt folk på jobbet igen och som vanligt är dom inget att ha, ingen som kommer upp "in my league" om man säger så.
Dessutom så är 2 av dom från GBG, usch :S

Men ack så fel jag hade...

Tyvärr så åker man ju samma väg hem som "noobsen" och måste lyssna på deras jävla göteborska hela vägen, men helt plötsligt så visade det sig att en av dom va lite intressant iaf...samma musiksmak, humor och lika jävla rubbad i huvet.

Kanske döljer det sig en liten emo-sthlmare där bakom den tråkiga göteborgs-fasaden?

Ska man kanske ta och lära henne att bli en stockholmare på riktigt?
Kanske låsa upp emot bakom göteborg?

Maybe so, maybe so....

RSS 2.0