"Veckans blogg"?

Va i helvete? Sitter och kollar på "I ditt ansikte" med Magnus Betnér när jag tänkte att jag måste uppdatera bloggen.
Till min stora fasa så ser jag på inloggningssidan att dom lagt upp något som heter "Veckans blogg" vilket imo är jävligt sjukt bara helt enkelt, och det som är ännu mer sjukt är just DENNA veckas blogg



WTF?
Un Gato? varför i helvete döper man en blogg till UN GATO? Inte för jag har världens bästa namn men jag har iaf döpt min blogg till mitt internet nick!

Sen kommer det ännu mer klagande:

Usch, hatar efterblivna tjejbloggar där allt ska vara dåligt designat med fula färger och idiotkommentarer om "vad ska jag ha på mig ikväll?" och, "testa det här sminket, det är jätte bra".
Varför i hela jävla helvete skulle folk vilja veta vad jag ska ha på mig ikväll? Typ 97% av dom som läser era jävla inlägg kommer inte ens träffa er på kvällen så varför bry sig?
Och "dagens outfit" är ju EXAKT lika dant, återigen 97% av läsarna kommer inte träffa er och skiter antagligen vad ni har på er.
Visst kan ni lägga upp bilder på er själva när ni va ute och snurrade på fester eller drack en latte på stan, men vafan gör så det blir intressant istället! "Det här hade jag på mig idag, JAG gillade det, men för lite killar kollade på mig så måste nog slita av armarna på tröjan och klippa upp en djupare uringning tills imorn då jag ska dricka en latte med (lägg in valfritt bästisnamn här) igen." DET hade vart kul läsning.
Visst kan det va roligt att ha lite materiella saker att skriva om men va fan, att varannat inlägg skall handla om kläder som du har köpt och vill ha eller smink känns så jävla meningslöst.
Och nu när ni skapar eran "tjejblogg" och vet om att ni suger på webdesign, html, php och photoshop så ta kontakt med någon kompis som KAN och be honom/henne göra det bra direkt istället. Finns inget värre än en blogg som försöker se bra ut men liknar mer ett roadkill för ni förstört hela kodningen med en ful bakgrundsbild som repeterar sig själv helt fel.
Sen det ABSOLUT värsta ni ALLTID gör är era jäääääävla särskrivningar och idiot felstavningar.
Gå om skolan och följ en enkel gyllene regel, säger man ordet ihop så stavas det ihop.

GÖR OM, GÖR RÄTT

Så, nu har jag fått kasta ur mig lite skit som jag stör mig på



Wii-Festival!

Shit, börjar bli bakis nu känner jag, eller...bakis och bakis, min mage börjar rulla runt och som vanligt så vill han jävlas dagen efter.
Men spela roll! Det är ju sags igen! Wii-FESTIVAL :D  Återigen så skall jag synda och hälla i mig ölburk efter ölburk, som om det inte räckte igår på firma-festen liksom?

Hursomhelst börjar jag bli jävligt sen, ska me en buss nu som går 19 över, å e inte ens klar :S får skynda mig lite!

Lär ju skriva imorn igen, eller senare inatt kanske om jag kommer hem ordentligt.


OH, en edit. Jag har trasiga knogar sen igår :O

Strano

07:28

Jag måste verkligen lära mig nångång, det är inte kul eller bra för mig själv att gå upp halv 7 för att laga mat som jag ska ha me till LUNCH.

Gör det på kvällen va fan lilla gubben.

För att komma till poängen nu så är jag as pank :P äger nog inte många kronor just nu, så därför är det jävligt skönt att det är FIRMAFEST IKVÄLL :D
Nollning av de nya, och återigen ska jag bevisa vart skåpet ska stå när det gäller att festa som en man.

Aja, måste vända kycklingen nu, god morgon på folk med liv. God natt till folk som spelar WoW

I heart coldplay!

Jadu, vart ska man börja?

Vi kan iof börja från starten igår. Snabbt och enkelt.

08:30
Kommer till jobbet som sög som vanligt, hade lika tråkigt och hängde på flashback som jag alltid gör, jag och daniella hade en telefonsvarar tävling som jag garanterat slog värdsrekord i.
I 9 timmar grät jag inombords för hur tråkigt det var, men innerst inne så hade mina resterande själar en förfest inför Coldplay (!) och jag kände verkligen hur dom dansade i mig för min mage mådde ju riktigt mys!

12:00
LUNCH! Njuter av en härlig lasagne och vill verkligen att timmen inte ska ta slut så jag slipper jobba.

17:00
Efter 20 timmar, enligt mig själv, så slutar jag äntligen på jobbet och åker snabbt in till systemet för att köpa öl! Äntligen dags att bli av med mitt självhat att jag fortf. är kvar på detta jobb.

17:40
Glider in till sebbe med 5 kung, jimmy och julle är redan där, knäcker första ölen och njuter verkligen av Yellow som spelas på PS3an. Tiden går och efter många låtar och 2 öl så måste vi iväg till Globen

19:00 (där omkring iaf)
Framme vid globen. Toa var första prio, sen skulle det köpas mat och posters. Haha, sebbe köpte en nyckelring, låter så gulligt.. men en nyckelring för 60kr! Sjukt.

19:30
Förbandet kommer på, har ingen info ALLS här förutom att dom sög allt som går att få in i munnen som man egentligen inte ska placera där.

20:45
ÄNTLIGEN! Coldplay går igång
Kan snabbt skriva ihop en lista på vilka låtar som spelades.
  1. Life in technicolor - Inte lyssnat så mycke på låten, men som alla vet så första låten i en konsert blir alltid bra.
  2. Violet Hill - Åh, den är så jääävla bra. Rysningar bara jag tänker på låten.
  3. Clocks - SJUKT bra låt, bästa ljusshowen jag sett mer eller mindre.
  4. In my place - HOJ då! Lätt en av deras bättre låtar. Allsång i globen.
  5. Speed of sound - Vem kan inte älska den låten?
  6. Cemeteries of London - Njea....mysig låt men IMO får den inte mer än njea.
  7. Chinese sleep chant - Inte någon av min favorit så har inte så mycke att säga om den.
  8. 42 - Lyssnat typ nån gång så kan bara köra direkt quote från aftonbladet. "Proggressiva popsymfonier är alltid proggressiva popsymfonier. Ett debattämne för konststudenter. Och sånt är som bekant hyfsat trist att lyssna på." Dock jävligt mysig att lyssna på.
  9. Fix you - ÄLSKAR låten, ÄLSKADE framförandet, en SOLKLAR 5a av mig.
  10. Strawberry swing - Nej, gillar inte låten alls faktiskt.
  11. God put a smile upon your face/Talk - Jävligt coolt, hela bandet står på ena sidan av scenen i en liten grupp. Skön låt
  12. The hardest part - Shit va bra låt, pianoversionen dessutom. Epic
  13. Postcards from far away - Ännu mer piano, ruggit bra.
  14. Viva la vida - Plats 2 under hela konserten enligt min lista. När hela publiken skrek så reste sig allt hår jag har på kroppen.
  15. Lost! - Återigen en låt jag inte lyssnat så mycke på, bra framträdande dock.
  16. The scientist - Låten är inte en av dom jag lyssnar på direkt, men framförandet va det bästa någonsin. Hela bandet springer upp till publiken och spelar "unplugged" på en liten scen, MITT BLAND HELA PUBLIKEN.
  17. Extranummer av trummisen.
  18. Politik - Skön låt, jävligt hård som ni säkert vet. "Open up your eyes", ljusshowen här var....ja...underbar.
  19. Lovers in Japan - Sjukt mysig låt, och dom satte verkligen ribban när det blev konfettiregn, så mycke att det blev en hel vägg. Finns ett ord. Episkt
  20. Death and all his friends - Kan inte säga så mycke om låten, mysigt avslut iaf.
  21. Yellow - Efter några minuters skrikande så kommer dom in på en Encore, och det är självklart dom avslutar låten som verkligen är Coldplay. Legendarisk och mitt 1a på hela konserten.
Efter det här så har jag inte så mycke att tillägga, vi träffade matte hemma hos sebbe sen. Killen hade fått ståplats LÄNGST fram, man e bara liiiiite avis.

Det finns EN låt jag saknade under konserten, X & Y, det hade gjort hela konserten till det bästa någonsin. 8/10 enligt min åsikt iaf.


Omfgwth

Jahapp, så har jag nu haft min berömda och legendariska 2 våningsfest då.

Det gick nog som jag hade räknat ut att det skulle göra. Sjukt mycke folk kom, alla blev för fulla och jag fick för mycke att städa upp, vilket har tagit 2 dagar och jag e fortfarande inte 100% klar.

Men för att hoppa över de tråkiga sakerna så måste jag börja sprida små elaka rykten i min blogg så jag kan må bra igen av andras "åh nej VARFÖR" tankar idag :D

  1. Julle hånglade med Nadia, som han dessutom försökte ha sex med på översta våningen.
  2. Julle hånglade med Olivia, min grannes stört snygga syster.
  3. *CENSUR* hånglade med Olivia, min grannes stört snygga syster.
  4. Still to be confirmed -> Raoul hånglade med Natta (?)
  5. Matte försvann tidigt och har nu kastat sönder sin mobil.
  6. Jag hade ett allvarligt snack med Maria som sedan försvann.
hahaha, jag njuter redan när alla rykten kommer spridas runt.

EDIT: Var tvungen att ta bort ett namn med risk att det kan förstöra FÖR mycket om det kommer ut till fel personer, eller person kanske jag ska säga.

Vad mer finns det att säga?
Jag fick fina presenter av mina kära vänner! Mycket bra tänkt alla måste jag medge.

Moahaha, kom just på att jag fick ett porr-paket av sebbe, sören och julle...även en porrfilm som spelades under festen :P
Tyvärr så fanns det en äcklig broder till "någon" som va helt sjuk i huvudet som stängde av den och gömde filmen. Min lägenhet, MINA regler liksom. Varken jag eller *CENSUR* hade bangat på att fortsätta festen mellan oss 3 ute på parkeringen kan jag säga.

Men men, slutet gott, allting förstört som man brukar säga efter en fest!

Nu är det dags att sova för att orka gå till jobbet i morgon och bada i nya rykten om chefen jag fått höra ikväll ;) moahaha


Fan va elak jag är (6)

Utgång?

Fått höra lite små rykten här att efter matchen så blir det utgång för hela slanten med öl i floder och bartömmning!
Är det så att man ska ta sig i kragen och gå ut, förlora sin nyvunna själ till Djävulen igen och kräkas på tårtan i morgon bitti?

Vad säger ni?

Är det dags att jag visar upp mitt riktiga jag och gör hela min familj besvikna igen när jag vaknar ur min fyllekoma om 4 dagar och missar min 23 års dag imorn?





Är det verkligen dags att göra slut på pengarna för att bada i billig öl och gratis drinkar ikväll?





Kanske blir de sista jag skriver på ett par dagar bara så ni vet!


Puss och Kram!

Match/Klippning!

YES idag så va det dags att klippa mig igen då.
Försökte skriva ett inlägg igår men som alla vet så har blogg.se servrar från stenåldern vilket gör hela sidan så instabil och oanvändbar att man bara vill gråta.
Satt och skrev ett LÅÅÅÅÅNGT inlägg igår med fina bilder och dylikt men nejdå, inte gick det att spara eftersom hela servern krashade.
Starkt jobbat PG.

Hursomhelst så ska jag försöka komma ihåg vad jag skrev och göra det så bra som det går att efterlikna mina fina ordval jag hade igår!



Som jag sa så fick jag äntligen klippa mig idag igen. Det behövdes kan jag säga dig, började nästan se ut som Wolverine med utväxt och det är ju inte direkt något som tjejerna går igång på.

Så nu har jag äntligen fått tillbaka min emo-look!



Visst så är inte bilden från idag men ni får ett hum om hur jävla snygg jag är i svart hår iaf!.


kan väl säga att jag typ ser ut såhär nu:



Men då kommer frågan.

Oh emo-girl where art thou?



Det är nånting för mig iaf...



Vi går vidare till nästa del!



MATCHEN!

Ikväll är det ju kvalmatch mellan Sverige och Albanien, ska bli kul att åka hem till patrik med öl och våran vän TV'n




Well, nu börjar det bli FÖR mycket bilder här som tar upp hela inlägget :P

Vi avslutar med ett citat

"Hörde jag en skål?!?!?!   SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL"

Nya jag?

Är det här jag hör hemma kanske?



Nya kunder, nya kollegor, nya förmåner och nya inköp?

Eller kommer jag sitta fast hos Telenor tills jag fattar vad som händer med mig?

Nä...tycker det vore kul om Baltimore här åvan hör av sig till mig och säger att jag hör hemma hos honom och alla andra hos ni vet vart....



Inredning skall det vara

Hmmm...

Satt å tänkte lite nu, är det kanske dags att jag ska spamma 25 nya inlägg om dagen för att komma upp i toplistan? :D

Vad säger ni?

Är världen redo för en ny djävul i top?

God morgon världen!

Usch....mår bajs idag igen, legat sjuk hela helgen...igår va det okej men nu så är det skit igen. Fy. Hatar att vara sjuk.
Men som chefen sagt "Jag har ALDRIG hört att man blir frisk av att ligga hemma och vila, har man feber så fan ta en tablett och gå till jobbet!"
Lite Hitler över de där IMO.

Well well....

Bara 6 dagar kvar tills jag fyller år me :D om man räknar idag också iof.
Men fan va kul det kommer bli :D sitter dessutom och räknar dagarna till den 12e September.
Mucho mucho kommer hända då kan jag säga, men för att det inte ska gå rykten via bloggen så kommer jag skriva vad som händer någon dag innan bara ;)

Aja, dags att fixa iordning sig och dra till jobbet....kan ju inte ligga hemma å vila när jag e sjuk heller..


Ciao som vi säger i italien

RSS 2.0