Nödvändigt vetande.

Nu när jag ändå är i farten kan jag säga att inom en snar framtid så kommer det komma en ny design med bättre bakgrund så folk utan ögon kan läsa mina poetiska texter och roliga inlägg om min underbara vardag.

Och så vill jag även tillägga att jag har hittat ett nytt band jag tror jag kommer favorisera, citera och immitera de kommande månaderna.

Neverstore


Bara för det måste jag även självklart posta en video med underbandet


Listen and cry.


Neverstore - Stay forever





UNDERBAR MUSIK!

<3<3<3     *cry emo*

Freddy goes emo?

Jag har blivit emo?!

SAY WHAT?! kommer ni nog säga men truth to be told så är det helt 100% sant.
jag har följt mysiga punk rock strömmen och blivit svarthårig, skaffat skönare klädstil och tom skaffat kajal under ögonen som jag fixar HELT SJÄLV! (nån som kommer ihåg att jag kanske har gay varning på att jag klarar av sånt?)

Det sjukaste med det hela är att jag ändå passar i det jävligt bra, så nu har jag chockerat mina nära och kära när jag dykt upp med svart hår å kajal, men attentionwhore som jag är så njuter jag av alla nya blickar! :D

Innan jag fortsättar skriva så lägger jag upp en bild på guds omgjorda mästerverk så ska ni få se!

image20

Inte världens bästa kvalité men den duger för att se hur snygg jag är.
Sen för att göra den lite mer emo så är den juh självklart lite omgjord :D


Men nu till det roliga då!

Jag var på firmafest i fredags, därför jag haft dålig tid på att skriva nåt nytt, jag har ju vart med i festkommitén och planerat Felicitas största fest!

Som sagt så blev det även felicitas största fest som slutade i KAOS. Tipsrundan va nog roligast tills folk hade 4 minuter på sig å lösa 10 mensa frågor som jag hade tagit med.
Mina kollegor verkade inte ha så skön IQ gällande logiska frågor förutom en tjej som inte ens jobbar som säljare :P 7/10 fick hon, egentligen 8/10 men hon hade skrivit en bokstav som såg ut som 3 st så jag satte fel direkt och kunde glida runt på festen och stoltsera mig över min överstora och smarta hjärna.


Hursomhelst så "avslutades" festen när de flesta gick hem runt 1 tiden tror jag och det var bara jag plus 4 till kvar som satt på mattan framför vårt nyinköpta PS3 och snackade om hur folk är på jobbet.
Tiden gick as fort och helt plötsligt var kl 5 och folk gick hem förutom jag och alex som lyckades slockna på våra otroligt sköna soffor, dock har jag en minneslucka på hur FAN jag tog mig från golvet vid 5 tiden till soffan för att sen vakna av att 2 killar från andra sidan kontoret (som inte jobbar med oss men ändå med oss på nå sjukt vänster) kommer å tassar förbi. Det dom ser är en utslagen brunbjörn och en efterbliven och nyvaken Emo i soffan. Jag fattar ingenting och somnar om, vaknar kanske 2-3 timmar senare och ser att klockar är 12 på dan, lördag morgon.
Vi har alltså lyckats somna på jobbet i sofforna och sovit över. Tror det är det sjukaste som hänt....inte så kontorigt att sova över på kontoret för att sedan lämna stället fortfarande full-som-ett-svin-på-väg-att-bli-bakis humör för att röra sig in till stan, köpa hårfärg, komma hem...ringa tillbaka till de personer som man lyckats fylle ringa dagen efter och förklara sig varför man är en idiot som ringer någon 3 på natten som ska upp 6 och jobba.

Aja, men är ju bara emo eller hur? kommer nog få mitt straff nästa gång som de utvalda offren till mig går ut å festar när jag ska jobba dan efter.

Anyway, det va min mysiga helg det.

Peace out!

Swebus

Bästa buss trafiken här på swe
Ni är alla en människo ras av sämsta kvalité
En stackars pojke i tårar i sin brors gamla kläder
Lämnad att dö i vårt iskalla kläder
Som ni glatt ger en böter med ert själv belåtna flin
800 spänn era jävla svin
Kontrollanter o lapplisor jag hoppas ni försvinner
Bakom era ryggar vajar handens längsta finger
Erat jobb är så trist så att tiden står stilla
Hoppas lönen är kass o att frun luktar illa
Man mår illa och får kvälningar av att se er på stan
Jag hoppas ni får magsjuka o fula barn
Ni ska pissa i mot vind och stryk ska ni ha
Jag hoppas ni inte får någon tårta på er födelsedag
Ni är värdelösa kreatur som är svårt o hata mer
Barnen i Afrika tycker synd om er
Ingen tycker om er inte äns era föräldrar
Må västravik brinna i helvetes eldar
Hare gött hej

RSS 2.0